DUYURU
Antalya, Muğla İlleri Elmalı, Fethiye, Seydıkemer Ilçeleri Sıçanlar, Höyük, Caferkuyu,Yılmazlardegirmen, Çalık, Aydınolugu, Dumançukuru, Müngeniçi, Körkuyu, Pazargeçidi, Kazangözü,Tokanbeleni, Keneli, Balaban, Deliksarnıç, Yarbası, Sandallıçukur, Gökçebucak, Düvencik Mevkii'ndeTürkiye Elektrik Iletim A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından yapılması planlanan “154 Kv Serbest Bölge-Elmalı- Fethiye Elektrik Enerjisi İletim Hattı” projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamıştır.
Çevresel Etki Değerlendirmesi süreci tamamlanana kadar projeye ilişkin görüş, soru ve öneriler için Valiliğimize veya Bakanlığımız Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğüne yazılı olarak başvuruda bulunulabilecektir.
Ayrıca ÇED Yönetmeliği’nin 9. maddesi gereğince yapılması planlanan “154 Kv Serbest Bölge-Elmalı- Fethiye Elektrik Enerjisi İletim Hattı” projesi hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla, 04.08.2016 tarihinde saat 13:00’da Antalya İli, Elmalı İlçesi, Karyağdı Mahallesi, Hükümet Caddesi, No:2 adresinde bulunan Elmalı Belediyesi Toplantı Salonu’nda halkın katılımı toplantısı düzenlenecektir. Halkın Toplantısına ilişkin duyuru metni aşağıda yer almaktadır.
[ DUYURU İLANI ]